سردیس مطلای شمس تبریزی وتابلوی آرامگاه شمس تبریزی در آئین بزرگداشت حکیم خیام از طرف شورای اسلامی شهر و شهرداری ی خوی به شهرداری و شورای اسلامی شهر نیشابور اهدا شد. آیین بزرگداشت حکیم عمر خیام ۲۸ اردیبهشت ماه با حضور علاقمندان و فرهیختگان و جمعی از مسولین کشوری و استان خراسان رضوی و […]
سردیس مطلای شمس تبریزی وتابلوی آرامگاه شمس تبریزی در آئین بزرگداشت حکیم خیام از طرف شورای اسلامی شهر و شهرداری ی خوی به شهرداری و شورای اسلامی شهر نیشابور اهدا شد.
آیین بزرگداشت حکیم عمر خیام ۲۸ اردیبهشت ماه با حضور علاقمندان و فرهیختگان و جمعی از مسولین کشوری و استان خراسان رضوی و مردم فرهنگ دوست نیشابور برگزار شد. در این مراسم ملی که جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر خوی و معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری و مدیران تولیت شمس تبریزی و مفاخر با دعوت مسولان شهر نیشابور حضور داشتند، سردیس مطلای شمس و تابلوی آرامگاه شمس تبریزی به شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور از طرف مردم خوی اهدا شد.
دکتر حسین شرفخانلو معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری خوی در این آیین، نیشابور را قدمگاه ثامن الحجج امام رضا علیه السلام و سرزمین فرهیختگان و دانشوران و ادیبان عارف عنوان کرد و گفت :ما مردم شهر خوی هر وقت به این شهر سفر میکنیم عطر رضوی را از این دیار احساس و خود را در مامن امام رضا میدانیم.
وی گفت :بی شک عنایت خاص امام رضا شامل حال این سرزمین شده است که نیشابور از برجسته ترین شهرهای دنیا از منظر فرهنگ و ادب و عرفان اسلامی شده است.
دکتر شرفخانلو در ادامه با اشاره به برگزاری همه ساله همایشهای بین المللی علمی و جشنواره های فرهنگی و هنری شمس و مولانا و وجود آثارمتعدد باستانی درخوی و برشمردن جذابیتهای طبیعی این شهرستان در فصل های مختلف سال، از مردم نیشابور خواست تا به دارالصفای ایران، و دارالقرار شمس تبریزی _خوی سفر کنند.
در این آیین دکتر پیری و دکتر عمرانی و مهندس الهام مظلومی از طرف شورای اسلامی شهر حضور داشتند.
در حاشیه این رویداد دیدار دوجانبه با نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای انجام گرفت و مقرر شد با همکاری کمسیون ملی یونسکو و نهادهای مسول برنامه های پیوند فرهنگی دو شهر نیشابور و خوی در قالب خط عرفان و طرح هفت شهر عشق پیگیری شود.