جلسه هیئت مدیره تولیت شمس تبریزی در صحن شورای اسلامی شهر خوی برگزار شد. دکتر سجاد چهره آراء رئیس شورای اسلامی شهر خوی در این جلسه اقدامات نرم افزاری انجام شده در تولیت شمس تبریزی در خصوص برگزاری همایش های بین المللی و جشنواره ملی شمس و مولانا را خوب ارزیابی کرد و از کندی […]
جلسه هیئت مدیره تولیت شمس تبریزی در صحن شورای اسلامی شهر خوی برگزار شد.
دکتر سجاد چهره آراء رئیس شورای اسلامی شهر خوی در این جلسه اقدامات نرم افزاری انجام شده در تولیت شمس تبریزی در خصوص برگزاری همایش های بین المللی و جشنواره ملی شمس و مولانا را خوب ارزیابی کرد و از کندی کارهای توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انتقاد کرد و گفت: عدم پیشرفت کارهای های عمرانی در آرامگاه شمس تبریزی باعث از بین رفتن اعتماد مردم و گردشگران شده و مشکلات عدیده ای را برای شهرستان فراهم ساخته است. وی گفت: باید با تعامل و همکاری عقب ماندگی های گذشته در خصوص آثار باستانی به خصوص آرامگاه شمس تبریزی را جبران کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر خوی آمادگی شورای اسلامی شهر و شهرداری خوی را برای پیشبرد کارهای توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی اعلام و گفت: تا زمان برگزاری همایش و جشنواره شمس و مولانا انجام برخی اقدامات تسهیل گر برای بازدید علاقه مندان از منار و آرامگاه شمس تبریزی ضروری است و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید طرح خود را ارائه دهد تا شورای اسلامی شهر و شهرداری خوی نیز همکاری های لازم را انجام دهند.
دکتر پویامنش معاون فرماندار خوی نیز در این جلسه از تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال برای توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی در خوی از ردیف اعتبارات استانی و ملی سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: انتظار می رود میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با جذب این اعتبار در خصوص تکمیل این پروژه فاخر اهتمام نماید.
وی آرامگاه شمس تبریزی در خوی را ظرفیت فرهنگی و معنوی و گردشگری برای منطقه دانست و گفت: استقبال هنرمندان، اندیشمندان و شمس پژوهان از برنامه های علمی و فرهنگی تولیت شمس تبریزی هر ساله پر رونق می شود و این امر ضرورت تسریع در توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی را دو چندان می کند.
نصراله پور سرپرست شهرداری خوی نیز در جلسه هیئت مدیره تولیت شمس تبریزی بر علاقه مندی شهرداری خوی برای همکاری با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در توسعه و ساماندهی آرامگاه شمس تبریزی تاکید و گفت: شهرداری خوی بنا به وظیفه خود در قبال شهروندان و میهمانان داخلی و خارجی آماده هرگونه همکاری، حتی تحویل پروژه از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای تسریع در روند تکمیل آن است که انتظار می رود اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فرمانداری خوی زمینه لازم را برای این مهم، محقق نمایند.
وی آمادگی شهرداری خوی و تولیت شمس تبریزی برای برگزاری هفتمین همایش بین المللی و چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا را در مهر و آبان امسال اعلام نمود.
جعفرپور سرپرست تولیت شمس تبریزی و دبیر اجرایی همایش بین المللی و جشنواره ملی شمس و مولانا نیز در این جلسه با تشریح برنامه های تولیت شمس تبریزی در سال جاری گفت: برگزاری هفتمین همایش بین المللی شمس و مولانا به صورت حضوری و مجازی و با شرکت سخنرانانی از کشورهای ایران، آمریکا، فرانسه، بنگلادش، اسپانیا، لبنان و ترکیه مهمترین برنامه های تولیت از هفتم تا دهم مهر ماه است.
وی افزود با یاری خداوند متعال و با فراگیر شدن واکسیناسیون عمومی چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا نیز آبان ماه برگزار خواهد شد.
جعفرپوردر ادامه گفت: چهارمین جشنواره ملی شمس و مولانا در ۲ بخش موسیقی سنتی و نقاشی با حضور هنرمندان سراسر کشور برگزار می شود که در بخش موسیقی از میان ۲۳۶ اثر ۱۴ اثر از شهرستان های مشهد، سراوان، گرگان، اصفهان، همدان، تهران، تایباد، مهاباد، شیراز، یزد، تبریز و الیگودرز به مرحله نهایی راه یافته اند که در شهرستان خوی پس از اجرای حضوری سه اثر برتر معرفی خواهند شد.
دبیراجرایی همایش بین المللی و جشنواره ملی شمس و مولانا افزود: تجلیل از برترین های بخش قصه گویی از نظر داوران و قصه گوی برتر در پویش مردمی سومین جشنواره ملی شمس و مولانا نیز همزمان با چهارمین جشنواره ملی شمس ومولانا برگزار خواهد شد.