فرهنگستان هنر در برگزاری همایش ها و جشنواره های شمس و مولانا آماده همکاری با موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر شهرداری و شورای اسلامی شهر خوی می باشد. این مطلب را دکتر اسماعیلی دبیر فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مدیرعامل و عضو هیئت مدیره موسسه شمس تبریزی و مفاخر خوی عنوان […]
فرهنگستان هنر در برگزاری همایش ها و جشنواره های شمس و مولانا آماده همکاری با موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر شهرداری و شورای اسلامی شهر خوی می باشد.
این مطلب را دکتر اسماعیلی دبیر فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مدیرعامل و عضو هیئت مدیره موسسه شمس تبریزی و مفاخر خوی عنوان کرد وگفت: در اسناد فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، خوی هیجدهمین شهر فرهنگی و هنری کشور است و در سنوات گذشته به همین مناسبت شهرداری و شورای اسلامی شهر خوی برنامه های فرهنگی جذابی را در فرهنگستان هنر اجرا کرده است.
دکتر اسماعیلی آرامگاه شمس تبریزی در خوی و برگزاری همایش های بین المللی علمی و جشنواره های ملی موسیقی با این موضوع در خوی را ظرفیت فرهنگی، هنری و اقتصادی بسیار موثر خواند وافزود، فرهنگستان هنر آماده است در برگزاری این رویداد بین المللی با شهرداری و شورای اسلامی خوی همکاری نماید .
دبیر فرهنگستان هنربها دادن به ظرفیت های فرهنگی و هنری استان ها و شهرستان ها را در اولویت سیاستگذاری فرهنگستان هنر اعلام کرد.
جعفرپور مدیرعامل تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی نیز در این دیدار عقد تفاهم نامه فرهنگی و علمی با فرهنگستان هنر را پشنهاد داد و گفت: در قالب این تفاهم نامه می توان فعالیت های فرهنگی و هنری مستمری در حوزه شمس و مولانا و عرفان و ادب با فرهنگستان هنر اجرا کرد.
شرفخانلو عضو هیئت مدیره تولیت شمس تبریزی نیز در این نشست، خوی را زادگاه و آرامگاه عالمان وارسته و عارفان دلداده همچون حضرت آیت الله العظمی خویی و شمس تبریزی و پوریای ولی عنوان کرد و گفت: اگر نگاهی دقیق به تاریخ خوی و داشته های فرهنگی، علمی و اقتصادی آن داشته باشیم، این ظرفیت ها از آنچه امروز مطرح است بسیار است؛ که از آن جمله می توان به گل سرخ خوی اشاره کرد که قدمت و کیفیت آن فراتر از گل سرخ و گلاب کاشان است که متاسفانه نبود پیوست های فرهنگی، این مهم را به خوبی نمایان نکرده است. در این جلسه مقرر شد موضوع تفاهم نامه موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر خوی با فرهنگستان هنر پی گیری واقدام شود.