نکوداشت علی فتحاللهزاده خویی در پانزدهمین ویژهبرنامه «فرزند خوی» پانزدهمین ویژهبرنامه «فرزند خوی» با محوریت نکوداشت دکتر علی فتحاللهزاده خویی، از پیشکسوتان برجسته فوتبال ایران و مدیر ورزشی شناختهشده، در سالن اجتماعات شهید برگزینی شهرداری خوی برگزار شد. این آیین، محفلی برای قدردانی از خدمات شایسته و نقش بیبدیل این شخصیت برجسته در عرصههای […]
نکوداشت علی فتحاللهزاده خویی در پانزدهمین ویژهبرنامه «فرزند خوی»
پانزدهمین ویژهبرنامه «فرزند خوی» با محوریت نکوداشت دکتر علی فتحاللهزاده خویی، از پیشکسوتان برجسته فوتبال ایران و مدیر ورزشی شناختهشده، در سالن اجتماعات شهید برگزینی شهرداری خوی برگزار شد. این آیین، محفلی برای قدردانی از خدمات شایسته و نقش بیبدیل این شخصیت برجسته در عرصههای ورزشی، فرهنگی و اجتماعی بود.
حضور چهرههای برجسته ورزشی و اجتماعی
این مراسم با حضور شخصیتهای سرشناس همچون جواد خیابانی، گزارشگر برجسته فوتبال، حمید استیلی، زننده گل تاریخی به آمریکا، و ستار همدانی، پیشکسوت فوتبال ایران، همراه بود. همچنین مسئولان محلی، از جمله فرماندار ویژه شهرستان خوی و رئیس شورای اسلامی شهر، در کنار جمعی از پیشکسوتان، ورزشکاران و مردم قدرشناس خوی، این رویداد را به محفلی ویژه تبدیل کردند.
تمجید از خدمات علی فتحاللهزاده
در ابتدای مراسم، کریم علینژاد، فرماندار ویژه شهرستان خوی، به تمجید از علی فتحاللهزاده پرداخت و او را شخصیتی کمنظیر در عرصه ورزش و اجتماع توصیف کرد. وی با اشاره به نقش سازنده فتحاللهزاده در حمایت از مردم خوی در زلزلههای سال ۱۴۰۱، افزود: «ایشان در لحظات دشوار مردم خوی با تمام وجود در کنار همشهریان خود بودند و از هیچ کوششی دریغ نکردند.»
حجتالاسلام حجت قاسمخانی، امام جمعه شهرستان خوی، نیز ماهیت برنامه «فرزند خوی» را معرفی چهرههای موفق در عرصههای علمی، فرهنگی، مذهبی و ورزشی دانست و تأکید کرد که چنین برنامههایی میتواند الگویی برای نسل جوان باشد.
مروری بر کارنامه علی فتحاللهزاده
یکی از بخشهای برجسته این مراسم، پخش فیلمهایی از دوران مدیریت، روزنامهنگاری و فعالیتهای ورزشی علی فتحاللهزاده بود. رضا حسنزاده، روزنامهنگار و نویسنده، در سخنانی ضبطشده، فتحاللهزاده را شخصیتی چندبعدی معرفی کرد که توانسته است فرهنگ، هنر، فوتبال و رسانه را به هم پیوند دهد. وی به دستاوردهای بینظیر فتحاللهزاده در زمینه تولید فیلم، مدیریت ورزشی و نشر نشریات اشاره کرد و افزود: «فیلم «آبی به رنگ آسمان» او، پرفروشترین مستند تاریخ سینمای ایران شد و مجله «روزهای زندگی» وی نیز پرفروشترین نشریه ایران بوده است.»
خاطرات و تجلیلها
امیر عابدینی، مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس، نیز در پیامی ضبطشده، از دوران همکاری و دوستی خود با علی فتحاللهزاده یاد کرد و مدیریت وی را در سطح اول فوتبال کشور ستود. ستار همدانی، پیشکسوت فوتبال ایران، با اشاره به دوران مدیریت فتحاللهزاده در استقلال، از تعهد و دلسوزی وی سخن گفت و افزود: «دفتر او همیشه برای تمام بازیکنان باز بود و با روی خوش همه را پذیرا میشد.»
حمید استیلی نیز، که توسط جواد خیابانی «زننده گل قرن» معرفی شد، ضمن تعریف خاطراتی از دوران فوتبال خود، از دوستی دیرینهاش با فتحاللهزاده گفت و او را نمادی از اتحاد و همبستگی در ورزش ایران دانست.
پیامها و اختتامیه
برنامه با پیامهایی از دکتر طاها مرقاتی، مدیرعامل مجمع خوییهای مقیم تهران، و اکبر صمیمی، از روسای اسبق اداره تربیت بدنی خوی، ادامه یافت. هر دو پیام بر نقش برجسته فتحاللهزاده در توسعه ورزش و فرهنگ شهرستان خوی تأکید داشتند. در پایان این آیین، لوح تقدیر و نشان ویژه «فرزند خوی» به علی فتحاللهزاده اهدا شد.
یکی از لحظات احساسی این مراسم، دیدار فتحاللهزاده با معلم دوران تحصیلش بود. او با بوسیدن دست معلم خود، قدردانی عمیق خود را نسبت به آموزگارش ابراز کرد؛ لحظهای که حضار را به وجد آورد.
سخنان علی فتحاللهزاده
فتحاللهزاده در سخنانی کوتاه، این مراسم را بیش از آنکه تجلیل از خود بداند، ارجگذاری به ایدهای نو دانست که از شهر خوی آغاز شده و به دیگر استانها نیز گسترش خواهد یافت. وی از مردم خواست که با حمایت از نخبگان، زمینهساز پیشرفت بیشتر جامعه باشند.
آیین نکوداشت علی فتحاللهزاده خویی، فرصتی برای نمایش همبستگی، قدردانی از خدمات و تأکید بر نقش نخبگان در توسعه جامعه بود. این مراسم، که با حضور پرشور مسئولان، ورزشکاران و مردم برگزار شد، نمادی از ارزشگذاری به مفاخر شهرستان خوی و الگوسازی برای نسل آینده بود.