?صرفه جویی میلیاردی در جشنواره ملی شمس و مولانا در خوی ?چهارمین جشنواره موسیقی ملی شمس و مولانا که پس از فراز و نشیبهای فراوان، بالاخره در دهه سوم آبان ماه در شهرستان خوی اجرا شد. ?این جشنواره از معدود اتفاقات فرهنگی کشور است که در راستای گسترش فعالیتهای توسعه فرهنگی همزمان با هدف تمرکززدایی […]
?صرفه جویی میلیاردی در جشنواره ملی شمس و مولانا در خوی
?چهارمین جشنواره موسیقی ملی شمس و مولانا که پس از فراز و نشیبهای فراوان، بالاخره در دهه سوم آبان ماه در شهرستان خوی اجرا شد.
?این جشنواره از معدود اتفاقات فرهنگی کشور است که در راستای گسترش فعالیتهای توسعه فرهنگی همزمان با هدف تمرکززدایی در کشور صورت پذیرفته است، و مناسب و تناسب با موقعیت و موجودی های این استان حرکت کرده و می کند.
?اخیراً و در طی چهارمین جشنواره که به سختی و مرارت و پس از گذشت زمان زیاد و تلاش مکرر و رفع مواقع و اشکالات مرتبط به شرایط سخت کرونایی، بالاخره به سرانجام رسید.
?گروههای موسیقی عمدتاً فعال در بخش «اصیل و سنتی» انتخاب و به مرحله داوری رسیدند. گروههایی که نظر اینجانب و سایر داوران جشنواره از کیفیّت و مهارت بسیار خوبی برخوردار بودند و شایستگیهای خود را نشان داده و میتوان گفت عمدتاً در درصد بالای ۷۰% از درجه کیفی برخوردار بود.
?این کیفیّت در جهات و تلاش جوانان از استانهای مختلف اصفهان، یزد، فارس، خراسان، چهارمحال و … به گونهای بود که هیئت داوران را واداشت تا برخی جوایز را بین دو گروه تقسیم و تقدیم کند.
?هیئت داوران در تلاش بود که همزمان، با در نظر گرفتن کیفیّت اجرا و محتوای موسیقی اصیل و سنتی، نظری ویژه هم داشته باشد به ایجاد و تقویت یک نماد در مقابل و روبروی نماد شناخته شده «سماع » برای مولانا «شمس» که در این بخش لازم و ضروریست و باید روشهای انعطافپذیر و چرخشی خاص و ویژه به گونهای انتخاب و عملی گردد که با همکاری اندیشمندان و صاحبنظران به نتیجه نسبی مطلوب برسد که رسید.
?دلیل عدم حضور داوران و اساتید ارجمندی چون خانم ملیحه سعیدی و عبدالحسین مختابادهم دقیق و مستدل بود که به دلیل بیماری و نقاهت پس از بیماری بوده ،،، ،و بنده بهعنوان دوست، یار و همکار این اساتید با کمال میل پذیرفتم که در کنار دو داور دیگر جشنواره به یاری این مجموعه بپردازیم و پرداختیم!
خدا یارشان باد برای برنامه های آتی و توسعه فرهنگی در سراسر کشور !
با مهر و سپاس
فاضل جمشیدی