آثار هنری و مکتوب تولید شده در همایشها و جشنواره های شمس و مولانا قابلیت تاسیس و ایجاد موزه شمس تبریزی را دارد. این مطلب را جعفرپور مدیرعامل موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر در دیدار با دکتر گراوند رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهر ستان خوی عنوان کرد و گفت :تعدد آثار […]
آثار هنری و مکتوب تولید شده در همایشها و جشنواره های شمس و مولانا قابلیت تاسیس و ایجاد موزه شمس تبریزی را دارد.
این مطلب را جعفرپور مدیرعامل موسسه تولیت شمس تبریزی و مفاخر در دیدار با دکتر گراوند رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهر ستان خوی عنوان کرد و گفت :تعدد آثار هنری و علمی تولید شده در جشنواره ها و همایشهای بین المللی شمس و مولانا همچنین آثار هنری اهدا شده از طرف میهمانان داخلی و خارجی این رویدادها میتواند با ایجاد و تاسیس موزه شمس تبریزی در معرض دید گردشگران قرار گیرد.
وی گفت : با پیشنهاد موسسه و تصویب هیئت مدیره و شورای اسلامی شهر و در صورت تامین اعتبار و همکاری میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی این موزه در ساختمان شورای اسلامی شهر ایجاد خواهد شد.
جعفرپور افزود :با همکاری موسسه ایکوم (موزه های ملی ایران) با ایجاد این موزه آثار مربوط به شمس و مولانا که در دیگر موزه ها وجود دارند نیز در موزه شمس تبریزی به نمایش گذاشته میشوند.
دکتر گراوند رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خوی نیز در این دیدار با تاکید بر ایجاد موزه تخصصی شمس تبریزی در خوی گفت :مانیز در تلاش هستیم به سرعت مجوز موزه مدنظر را صادر و در راه اندازی آن همکاریهای لازم را انجام دهیم.